Din beste blikkenslager i Ski

Les hvorfor fler og fler kunder velger og samarbeidet sammen med oss

Tak Blikk Og Bygg AS - Din blikkenslager

Godt rennome

Det kan være vanskelig for mange og bare velge en snekker, eller elektriker når de skal fullføre et større prosjekt. Vi i Tak Blikk og Bygg AS har hjulpet flere titalls kunder de siste månedene med deres drømmeprosjekt. Uansett om det har vært mindre eller større prosjekter, har vi alltid levert på tid og overrasket kundene våre med kvaliteten i arbeidet vårt.

Bringer med erfaring

Beste blikkenslager ski

Blikkenslagere hos Tak Blikk og Bygg AS har god erfaring med å fikse alle vanlige og uvanlige (VVS-problemer). Enten om du har en varmtvannsbereder som lekker, et tett toalett eller et tett avløp så kan vi bistå med hjelp.

Du kan stole på oss

Det er få ting som er verre enn å vente på en rørlegger mens toalettet lekker, eller større problemer har oppstått. Ved hjelp av Tak Blikk og Bygg AS avtaler du et nøyaktig tidspunkt for at vi møter opp, enten om det er tidlig eller seint kan vi som regel alltid bistå.

De beste blikkenslagere bruker de beste verktøyene

Når du bruker Tak Blikk og Bygg AS for og bistå med installasjon av toalett, eller rense avløp møter vi alltid opp med de beste verktøyene vi har klare. Med et bredt spekter av verktøy er det veldig få hindringer som stopper oss i oppdraget vi er på. Dette er også en av de tingene vi har fått gode tilbakemeldinger på, nettopp at vi er svært fleksible og kan tilpasse oss problemet eller situasjonen slik den er.

Hvordan finner kunder oss?

I dag er det veldig populært og sammenligne ulike tjenster og oppdrag på nett, du leser omtaler og gjør en liten vurdering før du enten bestiller eller kontakter leverandøren av tjenesten. La oss ta mobilabonnement f.eks, folk flest bruker tjenester som Fornye.no for og se hvilket mobilabonnement som er billig. Samme går for snekkertjenester, maletjenester og lignende. Forbrukere som ikke har en god kontakt fra før bruker tjenester som MittAnbud eller Anbudstorget. For oss går det i ulike platformer, munn til munn, Google søk og mye mer!

Send oss en melding

(+47) 46 23 99 43

Tilgjengelig fra 07:00 til 18:00

KONTAKT

Bondalsåsen 10, 1425 Ski

Takblikkogbygg@gmail.com

Tlf: 46 23 99 43

  • Følg oss på facebook!