Tak Blikk Og Bygg AS

Dette er tjeneste vi tilbyr:

Tak Blikk Og Bygg AS tilbyr flere ulike tjenester innenfor blikkenslager yrket og byggtjenester. Hovedfokuset vårt ligger på montering av nye tak, nye terrasser og byggtjenester. Vi har over 20 års erfaring og kan vise til mange gode omtaler fra kunder som valgte oss.

Legg igjen ditt telefonnummer i skjema under så tar vi kontakt med et uforplikende tilbud

tak blikk

Taktekking

Vi sikrer taket 30 år frem i tid. Vi bruker de beste materialene for arbeidet. Taket er tett mot vind, nedbør og andre klimatiske påvirkninger. Vi tilbyr også tak av stein. Vi utfører arbeid ved taktekking og kan bistå med andre punkter du trenger hjelp med. Har du spørsmål angående nytt tak eller taktekking generelt? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

Takrenner

Vi tilbyr montering av takrenner og nedløpsrør til gode priser. Er dårlig takrenner som lekker eller ikke er tett, kan skape store skader. Derfor er det viktig og bruke et selskap som Tak Blikk og Bygg AS for oppgaven.

Takstein

Først er det viktig og se om taket egner seg for takstein, her må vi ta i betrakning vekt og vinkel. Takstein er et tungt materiale og vanskelig og jobbe med. Ønsker du og legge takstein på ditt hus? Vi i Tak Blikk Og Bygg kan bistå med oppdraget.

Montering eller reperasjon av piper

Tak Blikk Og Bygg hjelper også med montering eller reperasjon av gamle piper. Vi kan vise til flere eksempler fra tidligere prosjekter som eksempel eller inspirasjon. Ring oss på 46 23 99 43 for en prat for hvordan vi kan hjelpe deg. 

Blikkenslager

Vi har over 20 års erfaring med blikkenslager yrket og har flere titalls fornøyde kunder som kan anbefale oss videre. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg med ditt bygge prosjekt.

Service og vedlikehold

Tak Blikk Og Bygg AS tilbyr også reperasjon og vedlikehold på bygg. Det kan være boretslag prosjekt eller mindre prosjekter du som privatkunde eller bedrift trenger vedlikehold eller reperasjon på.

Ny terrase eller platting

Vi bygger drømme terrassen din. Har du ønsker om og ekspandere uteområdet med en flott terrasse, men vet ikke helt hvordan du ønsker det? Ring oss på 46 23 99 43 så avtaler vi et gratis oppmøte der vi diskuterer hvordan terrassen kan se ut.

KONTAKT

Bondalsåsen 10, 1425 Ski

Takblikkogbygg@gmail.com

Tlf: 46 23 99 43

  • Følg oss på facebook!